Dipasang ku HDFASHION / 13 Maret 2024

Lengkah ka imah: Loewe Autumn-Winter 2024 ku Jonathan W. Anderson

Pikeun usum gugur-usum 2024, Jonathan W. Anderson ngahormatan karya Albert York, ngarobah ruang paméran janten bumi Inggris anu khas sareng ngagungkeun momen ayeuna hirup.

Loewe mangrupikeun bumi kakuatan kulit, janten koleksina kalebet sababaraha blus nappa anu ditutupan ku panyimpen, hoodie bulu mengembang sareng jaket aviator kulit. Koléksi éta nampilkeun versi révisi tina kantong Squeeze anu paling laris. Playful tur wani, aksésori kultus meunang makeover artsy, embellished kalawan manuk sawarga atawa anjing, embroidered di mikro-manik.

Jonathan W. Anderson mikanyaah maén kalawan pamanggih génder, sahingga hiji kelimpahan tambahan-lila jaket roko atawa buntut-jaket, calana lousy na piyama. Di tukangeun panggung anjeunna nyatakeun yén Pangeran Harry mangrupikeun salah sahiji sumber inspirasina, sareng kumaha anjeunna kedah salawasna dandanan pikeun kelas pasantren na. Teu aya anu ngagem penampilan anu sami, kumaha waé, sajaba ti anggota kulawarga karajaan, janten éta tantangan pikeun ngajantenkeun éta tiasa dianggo dina kontéks busana énggal. Muhun, mischief junun, potongan kasampak irresistibly Loewe.

Everybody weruh yén Jonathan W. Anderson boga gairah pikeun seni. Janten wajar waé pikeun anjeunna ngarobih ruang paméranna di Esplanade Saint Louis, di palataran Château de Vincennes, janten galeri seni improvisasi tina dalapan belas lukisan minyak leutik tapi sengit Albert York. Pelukis Amérika ieu dipikawanoh pikeun gambaran ukuran modestly na landscapes idyllic sarta floral masih hirup (Jackie Kennedy Onnasis éta salah sahiji fans pangbadagna na), sarta, ironisna, éta acara munggaran tur paling éksténsif na di Benua Éropa. Anderson ogé ngadugikeun seniman anu kasohor dina catetan acarana, anu kantos kasohor nyarios: "Urang hirup di surga. Ieu Taman Eden. Nyaan. Ieu. Bisa jadi hiji-hijina surga anu urang kantos terang". Janten, urang kedah ngagungkeun kahirupan salami urang ngagaduhan hak istimewa pikeun hirup, sareng pakean kedah ngabantosan urang ngaraosan ayana, mahluk dina waktos ayeuna.

Saolah-olah ondangan pikeun nganjang ka imah pribadi, acara éta ngagaduhan seueur rujukan home has. Pita kembang sareng sayuran ti kamar gambar klasik Inggris janten pola dina gaun, kaos atanapi calana panjang. Anjing tercinta dijieun penampilan na dina pola mosaic dina pakéan pondok sculptural A-garis (manik intricate leutik anu dimaksudkeun pikeun ngayakeun réplikasi caviar, nu appetizer favorit jalma euyeub). Aya ogé sababaraha ilusi visual anu kuat: pakéan kalayan pola meniru kulit manuk onta anu ampir katingali sapertos kulit anu aheng. trompe l'oeil séjén kaasup tartans: cék sacara harfiah ngalembereh dina mille-feuilles sliced ​​chiffon, gaining materiality 3D salajengna, sarta collars jas anu adorned kalayan naon kasampak kawas bulu, tapi sabenerna ukiran kai. Bari buckles badag, biasana fungsi, dilayanan salaku hiji hiasan panon-catching on gowns malem kalawan motong sensual, sarta tops di suede. Leuwih ti hiji aksésori basajan, tapi karya seni.

 

Téks: LIDIA AGEEVA