Dipasang ku HDFASHION / 27 Pebruari 2024

Awal Anyar: Tod's Autumn-Winter 2024

Pikeun koleksi debut usum gugur-usum 2024 pikeun Tod's, Matteo Tamburini ngajalajah anggapan ngeunaan karajinan Italia sareng méwah anu sepi.

Acara lumangsung di Darsena Tram héd di Via Messina. Saha waé anu datang ka Milan, terang yén nyandak trem mangrupikeun bagian tina gaya hirup Milan, sareng Matteo Tamburini henteu tiasa mendakan tempat anu langkung saé pikeun debut di Tod's.

"Depot trem Darsena anu bersejarah, simbol énergi sareng gerakan anu ngahirupkeun kota. Dualitas antara kahirupan urban jeung luang, formal jeung informal, tradisi jeung inovasi permeates koleksi, dicirikeun ku potongan penting tur canggih ". Tamburini dipedar dina catetan acara. Dingaranan "In Motion", koleksi éta sadayana ngeunaan gerakan, sareng potongan-potongan anu bakal marengan anjeun sadinten sanaos agenda anjeun dipak ku sababaraha kagiatan. Penduduk kota henteu salawasna gaduh waktos kanggo robih, janten aranjeunna milarian baju anu cocog sareng sadaya kasempetan anu ditawarkeun Milan. Aya seueur siluet anu tiasa dianggo saé di kantor - pikirkeun jas anu seukeut, calana panjang wol anu santai sareng kaos belang. Trik styling, anjeun kedah ngagemna dina rangkep supados tetep elegan dina usum gugur salajengna, sami sareng kardigan kasmir, diciptakeun pikeun saling berlapis. Ku jalan kitu, potongan-potongan ieu tiasa janten pas pikeun aperitivo, tradisi Italia anu dipikacinta ogé.

 

Warisan Tod berakar dina karajinan kulit, ku kituna sutradara kreatif anyarna neraskeun ngajalajah savoir-faire anu unik, nampilkeun lombang-lombang dina kulit coklat poék, jaket penembak dina kulit domba biru (dimodelkeun sacara sampurna ku Irina Shayk), jaket sareng pakéan anu cocog. hideung jeung ensemble di Seuneu-Brigade beureum. Anjeunna ogé maénkeun kalayan sababaraha trimming kulit dina jas wol dua-muka nu katingali endlessly elegan. Salaku tuh belts kalawan ember oval grilled sarta badag-ti-hirup oversized jeung ngan-cukup-pikeun-poé kantong sedeng-ukuran dina leathers lemes. Nya, nurutkeun Matteo Tamburini, méwah anu sepi pasti moal kaluar tina busana usum hareup.

"Tod parantos aya dina DNA kuring ti saprak kuring dewasa ningali bapa sareng indung kuring ngagem loafers Tod pikeun acara khusus", Tamburini mused backstage. Kabeneran untung: anjeunna lahir di Umbrino di distrik Le Marche, daérah sapatu anu sami dimana Tod asalna. Pikeun koleksi debutna, desainer napsirkeun deui modél ikonik sapertos Gommino sareng loafer, nambihan pita logam anu halus. Versi Yorky tina sapatu nyetir Gommino ogé ngagaduhan perobihan: desainer ngabeungharan ku pinggiran kulit ipis. Sorotan footwear séjén tina koleksi: sapatu tinggi motor-diideuan ku buckles sisi luhur. Srimanganti jeung feminin, sarta meureun pisan nyaman. 

 

Téks: LIDIA AGEEVA