Dipasang ku HDFASHION / 26 Pebruari 2024

Koléksi Ferragamo's Fall/Winter 24-25: Dimana Militer Nyumponan Fashion Fluffy

Koléksi Ferragamo's Fall/Winter 24-25 ngangkut anjeun deui ka kapsul waktos dimana suasana perang janten pusat. Nampilkeun jas perwira héjo militer, lombang kulit, sareng sapatu crepe-soled, landasan éta ditutupan dina suasana somber anu ngingetkeun kana pentingna bersejarah.

Fitur has koleksi urang nyaeta sabuk trapunto-stitched, nu elegantly ngahias jas wol beurat jeung capes playful, nambahkeun flair kana dresses cocktail gauzy. Aya rasa whimsy dina landasan, kalayan sapatu bulu, utilitas HotPants pikeun lalaki, sarta pakéan jersey beureum slashed na draped di tengahna.

Koleksi ieu nunjukkeun sensitipitas kontemporer Ferragamo kalayan pakéan skala lauk anu didamel tina cakram kulit patén anu herang. Sutradara kreatif, Maximilian Davis, ngagali kana arsip merek pikeun milarian inspirasi dina taun 1920an. Dina visi Davis ', awéwé asup speakeasies clandestinely maké dresses tari embroidered underneath enveloping, jas mannish.

Nampilkeun jas pakéan anu kasép pikeun lalaki sareng pakéan anu pikaresepeun anu dihias ku swags rumit tina pinggiran anu hipu, koleksi éta ngarebut hakekat jaman anu kalangkung. Salian greens militér sarta browns earthy, hardware dina sapatu kaca spion jacquards on baju, nambahan ka cohesiveness koleksi urang.

Nalika nunjukkeun warisan Ferragamo, Davis ngaku yén usaha anyar merek éta peryogi nada anu langkung hampang, ngajantenkeun urang hoyong pisan pikeun nyaksian évolusi merek.

 

Editor: Kateryna Kushnir

Kahadean tina FERRAGAMO