Tentang Kami

  • OMAR HARFOUCH

    Omar Harfouch nyaéta Présidén sareng Co-boga 
    HD FASHION & GAYA KAHIRUPAN TV.

    Nu boga grup média di Ukraina, Perancis jeung Uni Émirat Arab.

  • YULIA HARFOUCH

    Yulia Lobova-Harfouch nyaéta Editor-in-Chief sareng co-boga
    HD FASHION & GAYA KAHIRUPAN TV.

    Yulia mangrupikeun modél anu kasohor di dunya sareng stylist fashion. Salaku modél, Yulia geus gawé bareng jeung imah fashion dunya kayaning Chanel, Céline, sarta Thierry Mugler. Anjeunna mangrupikeun muse di bumi Hermes handapeun arah kreatif Christophe Lemaire.

    Taun 2014, anjeunna nandatanganan kontrak sareng merek Louis Vuitton, sahingga janten modél pas di atelier bumi. Sadaya prototipe pakean Louis Vuitton dijieun tina ukuran Yulia Lobova ti 2014 nepi ka 2017. Yulia Lobova dijieun sajarah salaku modél pikeun Alexander McQueen acara bersejarah di 2009, "Plato urang Atlantis".

    Ti 2016-2022 Yulia ngayakeun pos pangropéa fashion Kontributor di Vogue Rusia.

    Ogé, Yulia dipikawanoh pikeun karyana salaku stylist di Numéro Tokyo, Vogue Arabia, Vogue Thailand, Vogue Cz, sarta Vogue Hong Kong. Salaku stylist a, Yulia gawé bareng jeung Estée Lauder Grup. 

    Yulia Lobova ngagayakeun béntang dunya sapertos Laetitia Casta sareng putri Vincent Cassel sareng Monica Bellucci, Deva Cassel.