kontaktet

HDMODA DHE STILI I JETËS – është një platformë multimediale që përfshin metoda të ndryshme të transmetimit të informacionit: televizion, uebsajt të kanaleve televizive, YouTube kanal, rrjete sociale dhe hapësira video në HORECA segment (themelimi premium i Ukrainës).

Ju lutemi shkruani emrin tuaj*
Ju lutemi shkruani e-mail të vlefshëm*
Ju lutemi shkruani telefonin e vlefshëm*
mesazh
Faleminderit, menaxherët tanë do t'ju kontaktojnë dhe do t'ju japin informacione të mëtejshme