Rreth nesh

 • OMAR HARFOUCH

  Omar Harfouch është president dhe bashkëpronar i 
  HD MODA DHE STILI I JETËS TV.

  Pronar i grupit mediatik në Ukrainë, Francë dhe Emiratet e Bashkuara Arabe.

 • YULIA HARFOUCH

  Yulia Lobova-Harfouch është kryeredaktore dhe bashkëpronare e
  HD MODA DHE STILI I JETËS TV.

  Yulia është një modele dhe stiliste me famë botërore. Si modele, Yulia ka bashkëpunuar me shtëpi botërore të modës si Chanel, Céline dhe Thierry Mugler. Ajo ishte muza e shtëpisë Hermes nën drejtimin krijues Christophe Lemaire.

  Në vitin 2014, ajo nënshkroi një kontratë me markën Louis Vuitton, duke u bërë kështu një modele e përshtatshme në atelienë e shtëpisë. Të gjitha prototipet e veshjeve të Louis Vuitton janë bërë nga matjet e Yulia Lobova nga viti 2014 deri në 2017. Yulia Lobova bëri histori si modele për shfaqjen historike të Alexander McQueen në 2009, "Platon's Atlantis".

  Nga viti 2016-2022, Yulia mbajti postin e redaktores së modës Contributor në Vogue Rusia.

  Gjithashtu, Yulia është e njohur për punën e saj si stiliste në Numéro Tokyo, Vogue Arabia, Vogue Thailand, Vogue Cz dhe Vogue Hong Kong. Si stiliste, Yulia bashkëpunoi me Estée Lauder Group. 

  Yulia Lobova stiloi yje të tillë botërorë si Laetitia Casta dhe vajzën e Vincent Cassel dhe Monica Bellucci, Deva Cassel.