Контакт

ХДМОДА И ЖИВОТЕН СТИЛ – е мултимедијална платформа која вклучува различни методи на пренос на информации: телевизија, веб-страница на ТВ канали, YouTube канал, социјални мрежи и видео простори во HoReCa (премиум основање на Украина) сегмент.

Ве молиме внесете го вашето име *
Ве молиме внесете валидна е-пошта*
Ве молиме внесете важечки телефон*
порака
Ви благодариме, нашите менаџери ќе ве контактираат и ќе ви дадат дополнителни информации