Dikirim dening HDFASHION / 27 Februari 2024

Wiwitan Anyar: Tod's Autumn-Winter 2024

Kanggo koleksi debut musim gugur-musim dingin 2024 kanggo Tod's, Matteo Tamburini njelajah gagasan kerajinan Italia lan kemewahan sing sepi.

Acara kasebut ditindakake ing gudang Darsena Tram sing ora digunakake ing Via Messina. Sapa wae sing teka ing Milan, ngerti yen njupuk trem minangka bagean saka gaya urip Milan, lan Matteo Tamburini ora bisa nemokake papan sing luwih apik kanggo debut ing Tod.

"Depot trem Darsena sing bersejarah, minangka simbol energi lan gerakan sing nguri-uri kutha. Dualitas antarane urip kutha lan luang, formal lan informal, tradisi lan inovasi nyebar koleksi, ditondoi dening potongan penting lan canggih ". Tamburini nerangake ing cathetan acara. Dijenengi "In Motion", koleksi kasebut kabeh babagan gerakan, lan potongan-potongan sing bakal ngiringi sampeyan ing wayah awan sanajan agenda sampeyan dikemas kanthi macem-macem kegiatan. Pendhudhuk kutha ora mesthi duwe wektu kanggo ngganti, mula dheweke golek klambi sing cocog karo kabeh kesempatan sing ditawakake Milan. Ana akeh siluet sing bisa dianggo kanthi apik ing kantor - pikirake setelan sing cetha, celana wol sing santai lan kaos belang. Trik styling, sampeyan kudu nganggo ganda supaya tetep apik ing musim gugur sabanjure, padha karo kardigan kasmir, digawe kanggo dilapisi. Ngomong-ngomong, potongan-potongan kasebut bisa uga cocog kanggo aperitivo, tradhisi Italia sing ditresnani.

 

Warisan Tod asale saka pakaryan kulit, mula direktur kreatif sing anyar banjur njelajah savoir-faire sing unik, nampilake trenches sing mandheg ing kulit coklat peteng, jas penembak nganggo kulit wedhus biru (dimodelake kanthi sampurna dening Irina Shayk), jaket lan gaun sing disesuaikan. ing ireng lan gamelan ing Fire-Brigade abang. Dheweke uga main karo sawetara trimming kulit ing jas wol pasuryan pindho sing katon endlessly elegan. Kaya sabuk karo ember oval panggang lan tas ukuran medium sing luwih gedhe tinimbang urip lan mung cukup kanggo dina ing kulit alus. Inggih, miturut Matteo Tamburini, kemewahan sepi mesthi ora bakal metu saka fashion mangsa ngarep.

"Tod wis ana ing DNAku wiwit aku gedhe ndeleng bapak lan ibuku nganggo sepatu Tod kanggo acara khusus", Tamburini mused backstage. Kebeneran Lucky: dheweke lair ing Umbrino ing distrik Le Marche, wilayah sepatu sing padha asale saka Tod. Kanggo koleksi debut, desainer nginterpretasikake model apik kaya Gommino lan loafer, nambahake band metal sing subtle. Versi Yorky saka sepatu nyopir Gommino uga entuk dandan: desainer nglengkapi pinggiran kulit tipis. Sorotan alas kaki liyane saka koleksi: sepatu bot dhuwur sing diilhami motor kanthi gesper sisih ndhuwur. Chic lan feminin, lan mbokmenawa nyaman banget. 

 

Teks: LIDIA AGEEVA